Renovatie
Onderwijs
Zorg
Centrum

Winschoten

Onderwijs en jeugdzorg gebundeld in OZC De Stuwe

Onderwijs en jeugdzorg gebundeld in OZC De Stuwe

Hoe kunnen we inspelen op de invoering van de wet Passend Onderwijs en de stelselwijziging jeugdzorg? Met deze vraag kwam de gemeente Oldambt bij abcnova. We werden projectmanager en intermediair tussen de gemeente Oldambt, gebruikers en de uitvoerende partij. Hieruit werd het toenmalige onderwijsgebouw gerenoveerd (4.000 m2) en gedeeltelijk nieuw gebouwd (1.000 m2).

Nieuw in Groningen

Wens was een Onderwijs Zorg Centrum (OZC) waarin verschillende functies met betrekking tot jeugdzorg en speciaal (basis- en voortgezet) onderwijs werden gebundeld. Het concept van een OZC was nieuw in Groningen.

Van definitie tot realisatie

In samenspraak met de kernpartners kwamen we via een integraal Programma van Eisen tot een Design & Build aanbestedingsprocedure. Voor zowel het ontwerp en de realisatie werd één uitvoerende partij geselecteerd. abcnova zorgde voor samenwerking, financiële bewaking en afstemming met de gebruikers.

Diensten #projectmanagement

Verzamel projecten en download een PDF

Verzamel projecten en download de PDF

X

Bedankt voor uw interesse in deze PDF. Vul uw e-mailadres in om deze te kunnen downloaden.

Vul een (geldig) e-mailadres in.
Renovatie Onderwijs Zorg Centrum
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.