Het
Platform

Utrecht

Slimme en duurzame MicroCity komt in 2018 tot leven

Slimme en duurzame MicroCity komt in 2018 tot leven

Beelden: A2 Studio

Het concept van Het Platform Utrecht gaat uit van een Microcity en huisvest 201 huurappartementen met additionele functies direct naast de drukste OV-terminal van Nederland. De drie belangrijkste functietoevoegingen zijn  fresh food experience, inspirerende werkomgeving en body & mind work-out. Door slim combineren van deze verschillende functies worden ontmoeting en uitwisseling in en rondom Het Platform gestimuleerd. En dit alles ‘To connect, share and launch your talent’.

Juridische ondersteuning voorbereidingsfase

abcnova ondersteunde de opdrachtgever ABC Planontwikkeling reeds in de tenderfase op juridisch gebied, voerde onderhandelingen met de gemeente over erfpacht, adviseerde bij de contractvorming, stelde de aannemingsovereenkomst op basis van UAV-GC (onderbouw) en NEC3 (bovenbouw) op, ondersteunde bij de contractonderhandeling met de aannemer en sloot een samenwerkingsovereenkomst met betrokken partijen in het stationsgebied.

Integraal Projectmanagement Model

abcnova is betrokken van tenderfase tot en met de ingebruikname en heeft gekozen voor een aanpak volgens het Integraal Projectmanagement Model (IPM). Binnen dit model zijn vijf processen te onderscheiden waaraan de rollen van projectmanager, manager projectbeheersing (procesmanager), contractmanager, technisch manager en omgevingsmanager worden toegekend. Tevens verzorgt abcnova  de directievoering en het toezicht tijdens de uitvoeringsfase. Inmiddels is de onderbouw opgeleverd en is gestart met de bovenbouw.

Diensten #juridisch-advies #tendermanagement #contractmanagement #aan-en-verkoopadviezen #gebiedsontwikkeling #projectmanagement

Verzamel projecten en download een PDF

Verzamel projecten en download de PDF

X

Bedankt voor uw interesse in deze PDF. Vul uw e-mailadres in om deze te kunnen downloaden.

Vul een (geldig) e-mailadres in.
Het Platform
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.