Pluryn

Midden- en Oost-Nederland

Om te bouwen aan een gezonde toekomst investeert Pluryn in behoud van de kwaliteit van het vastgoed (onderhoud), het borgen van de kwaliteit van zorg en duurzaamheid.

Om te bouwen aan een gezonde toekomst investeert Pluryn in behoud van de kwaliteit van het vastgoed (onderhoud), het borgen van de kwaliteit van zorg en duurzaamheid.

Pluryn is een landelijk werkende zorginstelling die jongeren en volwassenen ondersteunt bij het vergroten van kansen op een zo volwaardig en zelfstandig mogelijke plek in de samenleving. Verspreid over meer dan 400 locaties behandelt en ondersteunt Pluryn jongeren en volwassenen aan huis en in eigen voorzieningen voor gehandicaptenzorg, jeugdzorg en GGZ.

Gezonde toekomst en gebouwen

Om te bouwen aan een gezonde toekomst  investeert Pluryn in behoud van de kwaliteit van het vastgoed (onderhoud), het borgen van de kwaliteit van zorg en duurzaamheid. Een belangrijke vernieuwingsinvestering betreft de nieuwbouw  in Maarsbergen. Dit betrefteen kleinschalig alternatief voor de JeugdzorgPlus-locatie Lindenhorst in Zeist, die in juni 2023 sluit. 

Samen het beste halen uit de vastgoedportefeuille

abcnova heeft voor Pluryn gewerkt als manager vastgoed a.i. en als Programmamanager Nieuwbouw & Advies en was daarmee verantwoordelijk voor het initiëren, zelfstandig leiden en uitvoeren van programma’s en projecten op het gebied van vastgoed en huisvesting met als centrale doelstelling het beste uit de vastgoedportefeuille te halen. Deze werkzaamheden voerden we uit samen met de interne en externe vastgoedadviseurs en projectmanagers van Pluryn, de RvE’s en hun directies en de betrokken afdelingen. Samen gaven we sturing aan de uitvoering van projecten, monitoren de voortgang en rapporteerden over de behaalde resultaten en eventuele risico’s. Hierbij is realisatiekracht van groot belang en tevens het behouden van overzicht en procesbewaking.

Andere interessante projecten waaraan we werkten zijn de herhuisvesting van de bewoners van de Nobelstraat in Apeldoorn en analyses, quickscans en locatieonderzoeken voor diverse andere woon- en kantoorlocaties.  Op dit moment is abcnova als projectmanager en adviseur betrokken bij onder andere de vernieuwingsinvestering en de bouw van een voorziening voor intensieve jeugdzorg in Maarsbergen.

Van analyse tot realiteit

Op basis van onze expertise en brede maatschappelijke betrokkenheid alsook onze ruime ervaring met het werken binnen gemeentes en commerciële organisaties zijn wij in staat te denken vanuit elk marktsegment om tot de beste oplossing te komen voor Pluryn. We kijken naar het vastgoed vanuit de behoeften van het primaire proces, medewerkers en cliënten en schakelen tussen verschillende standpunten. We zorgen voor het overzicht tussen de wensen op korte termijn en de langetermijnvastgoedstrategie en dat deze uitgevoerd worden in vastgoedprojecten die daaraan bijdragen.Diensten #huisvestingsadvies #haalbaarheidsstudie #projectmanagement #ontwikkelmanagement

Verzamel projecten en download een PDF

Verzamel projecten en download de PDF

X

Bedankt voor uw interesse in deze PDF. Vul uw e-mailadres in om deze te kunnen downloaden.

Vul een (geldig) e-mailadres in.
Pluryn
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.