Punt
Sniep

Diemen

Sturen op kwaliteit, duurzaamheid en beheersing van kosten binnen een complex stedelijke ontwikkeling

Sturen op kwaliteit, duurzaamheid en beheersing van kosten binnen een complex stedelijke ontwikkeling

Beelden: KCAP

Op het snijvlak van de Weespertrekvaart en Muiderstraatweg ligt Punt Sniep. Dit waterrijke gebied op fietsafstand van Amsterdam is onderdeel van een omvangrijke gebiedsontwikkeling genaamd ‘Plantage de Sniep’.

Van tender tot realisatie

Samenwerkingsverband Punt Sniep Diemen BV won de aanbesteding. Van tender tot realisatie begeleidt abcnova het proces voor ontwerp en realisatie van woonblokken, parkeergelegenheid, groene dakterrassen, een gemeenschappelijke binnenhof, haven voor pleziervaart, voorzieningen met een horecafunctie en kleinschalige bedrijvigheid.

EPC -0,11

abcnova loopt voorop in kennis over duurzaamheid. Dat komt uitstekend van pas bij het realiseren van de zeer hoge duurzaamheidsambitie voor Punt Sniep. Zonne-energie, houtverbrandingsinstallatie, toepassen van duurzame materialen en daglichtsturing zorgen samen voor een negatief EPC.

Diensten #procesmanagement #projectmanagement #contractmanagement #risicomanagement-en-planning #juridisch-advies #tendermanagement #gebiedsontwikkeling #due-diligence #ontwikkelmanagement
Speciale expertises #duurzaamheid

Verzamel projecten en download een PDF

Verzamel projecten en download de PDF

X

Bedankt voor uw interesse in deze PDF. Vul uw e-mailadres in om deze te kunnen downloaden.

Vul een (geldig) e-mailadres in.
Punt Sniep
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.