Herontwikkeling
en
revitalisatie
Mariëngaerde

Warmond

Wonen op een plek met karakter en allure

Wonen op een plek met karakter en allure

Het monumentale voormalige woon-zorgcomplex Mariëngaerde is medio 2017 door de opdrachtgever middels een tender verkregen van zorgaanbieder Marente. In de parkachtige omgeving aan de rand van het centrum van Warmond wordt het project Marius gerealiseerd. 

Historische kenmerken

De Mariëngaerde wordt herontwikkeld en gerevitaliseerd tot aansprekende huurappartementen met hoogwaardige gemeenschappelijke voorzieningen, zoals een fitnessruimte, een clubhuis met lounge- en werkplekken en een prachtige tuin met verschillende terrassen. Met behoud van de stijlelementen wordt het karakteristieke, historische pand gerenoveerd tot 107 frisse, modern ingerichte woningen. 

Van aankoop tot ingebruikname ontzorgt abcnova de opdrachtgever

abcnova is verantwoordelijk voor het integrale proces-, project- en omgevingsmanagement van de revitalisatie, vanaf de aankoop van het monumentale pand tot de ingebruikname. Ook treden wij op als vertegenwoordiger van de opdrachtgever in alle fasen van het bouwproces, leiden we het ontwerpteam, verzorgen we de vergunningstrajecten, de overeenkomsten en de communicatie met de ambtelijke instanties. Tijdens de bouw zijn we verantwoordelijk voor de directievoering en kwaliteitscontrole. Tevens ondersteunen we de opdrachtgever bij het ontwerp, de uitwerking en de realisatie van de volledig gemeubileerde en gestoffeerde TurnKey huurappartementen. Ook begeleiden wij de herinrichting van de omliggende tuin en de historische kapel.

Meer informatie over de appartementen is te vinden op: hureninmarius.nl 

 

Diensten #procesmanagement #projectmanagement #contractmanagement #directievoering-en-toezicht

Verzamel projecten en download een PDF

Verzamel projecten en download de PDF

X

Bedankt voor uw interesse in deze PDF. Vul uw e-mailadres in om deze te kunnen downloaden.

Vul een (geldig) e-mailadres in.
Herontwikkeling en revitalisatie Mariëngaerde
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.