Scheldevesting

Bergen op Zoom

Herontwikkeling Scheldevesting: herstel van de band tussen de eeuwenoude stad en het water

Herontwikkeling Scheldevesting: herstel van de band tussen de eeuwenoude stad en het water

abcnova begeleidt de transformatie van industriegebied ScheldeVesting in Bergen op Zoom naar woningen en bouwgrond voor bedrijven, een bioscoop, winkels en een jachthaven.

Interactief proces

Stapsgewijs werkt het gemeentelijk projectteam aan de kaders voor herontwikkeling van ScheldeVesting. Kansen, risico’s en de actuele behoefte op de woningmarkt worden onder de loep gelegd. Wens is om cultuurhistorische elementen te behouden. abcnova begeleidt de planverkenning en de daarop volgende discussie. Als alle neuzen dezelfde kant op staan, ligt er een ontwikkelvisie waar iedereen achter staat.

Expertise

Om bestuurlijke en politieke processen soepel te laten verlopen, ondersteunt abcnova de gemeente met project- en procesmanagement. Denk aan hulp bij gronduitgifte, aanbestedingen en contractonderhandelingen, begeleiding van publiekrechtelijke procedures en aansturen van het interne projectteam.

Diensten #gebiedsontwikkeling #projectmanagement #procesmanagement #risicomanagement-en-planning #contractmanagement

Verzamel projecten en download een PDF

Verzamel projecten en download de PDF

X

Bedankt voor uw interesse in deze PDF. Vul uw e-mailadres in om deze te kunnen downloaden.

Vul een (geldig) e-mailadres in.
Scheldevesting
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.