Smitse
Hout

Gouda

Sfeervol wonen met uitzicht op de Reeuwijkse plassen.

Sfeervol wonen met uitzicht op de Reeuwijkse plassen.

Aan de rand van Gouda is het nieuwbouw appartementencomplex Smitse Hout gerealiseerd met vijftien appartementen verdeeld over vijf lagen van drie woningen. Alle appartementen zijn verkocht.

De opgave was om de balkons van alle appartementen optimaal te oriënteren op de zon (zuid) en tegelijkertijd de wens om een directe zichtrelatie te maken met het mooie uitzicht op het natuurgebied Goudse Hout en de Reeuwijkse Plassen (noord).

abcnova was verantwoordelijk voor het maken van een ontwikkelingsvisie en het opstellen van een Programma van Eisen. Wij begeleidden de RO-procedure en waren belast met het sluiten van een exploitatie-overeenkomst met de gemeente Gouda.

Wij leidden dit plan van A tot Z, van ontwikkeling tot oplevering. Hierbij waren wij ook verantwoordelijk voor de selectie van aannemers en coördineerden wij de aanbesteding. Om onze opdrachtgever te ontzorgen, waren wij tevens belast met de verkoop van de woningen.

Opdrachtgever: C.J. Smit & Zonen BV, Gouda.

Diensten #projectmanagement #procesmanagement #ontwikkelmanagement #directievoering-en-toezicht

Verzamel projecten en download een PDF

Verzamel projecten en download de PDF

X

Bedankt voor uw interesse in deze PDF. Vul uw e-mailadres in om deze te kunnen downloaden.

Vul een (geldig) e-mailadres in.
Smitse Hout
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.