Stationskwartier:
Breda
Vooruit

Breda

Herontwikkeling waar de oude, historische binnenstad samenkomt met een moderne centrumwijk.

Herontwikkeling waar de oude, historische binnenstad samenkomt met een moderne centrumwijk.

Onder de naam ‘Breda Vooruit’ is het stationskwartier, het gebied tussen de noordkant van de Stationslaan en de zuidkant van Belcrum, herontwikkeld. Dit betekent dat aan de oude, historische binnenstad een moderne centrumwijk is toegevoegd. Met het station als middelpunt. De insteek van deze ontwikkeling is om Breda nog completer en aantrekkelijker te maken om in te wonen en in te werken.

In dit project zijn in totaal 230 woningen, 1.100 m2 commerciële ruimte en 263 parkeerplaatsen gerealiseerd. Amvest heeft een samenwerkings- en ontwikkelingsovereenkomst gesloten met de gemeente Breda, DW Investments en Dura Vermeer voor de realisatie van drie blokken in het plan Stationskwartier Breda Noordwest.

Kwaliteitsbewaking 

In de verschillende deelfasen heeft abcnova diverse rollen vervuld voor de ondersteuning van de opdrachtgever Amvest. Voor de eerste fase, die bestaat uit 82 huurappartementen en de vierde fase, 63 huur- en 10 koopappartementen en grand café was abcnova verantwoordelijk voor de contractbewaking, kwaliteitsbewaking en de opleveringen. Voor de tweede en derde fase van de koopappartementen hebben wij voor de VVE de oplevering van de algemene ruimtes, gevels en daken verzorgd.

Verzamel projecten en download een PDF

Verzamel projecten en download de PDF

X

Bedankt voor uw interesse in deze PDF. Vul uw e-mailadres in om deze te kunnen downloaden.

Vul een (geldig) e-mailadres in.
Stationskwartier: Breda Vooruit
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.