(Ver)nieuwbouw
Thialf

Heerenveen

Thialf is onlosmakelijk verbonden met schaatsen én Friesland

Thialf is onlosmakelijk verbonden met schaatsen én Friesland

Het plan omvat de realisatie van een nieuwe schaatsbaan, vernieuwing van alle installaties in de hal, topsporttrainingsfaciliteiten en zicht op de ijsbaan vanuit alle ruimtes.

Integrale benadering

abcnova adviseerde een integrale benadering waarbij de verschillende bouwkundige en installatietechnische onderdelen elkaar maximaal versterken. Doel is een toekomstbestendig, flexibel en multifunctioneel gebouw waarbij alles draait om ijs.

Toetsen, bewaken en plannen

abcnova ondersteunt opdrachtgever Thialf OG op het gebied van project- en procesmanagement en vervult de rol als toets coördinator volgens het IPM model. abcnova bewaakt kwaliteit en planning en is verantwoordelijk voor het risicomanagement. De realisatie verliep via Systeemgerichte Contractbeheersing (SBC) waarbij abcnova zowel de opdrachtgever als contractpartner begeleidt en ondersteunt.

Diensten #contractmanagement

Verzamel projecten en download een PDF

Verzamel projecten en download de PDF

X

Bedankt voor uw interesse in deze PDF. Vul uw e-mailadres in om deze te kunnen downloaden.

Vul een (geldig) e-mailadres in.
(Ver)nieuwbouw Thialf
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.