Veghels
Buiten

Gemeente Meierijstad

Veghels Buiten is een uniek woongebied aan de rand van Veghel. Hier worden woningen gerealiseerd in het groen en gebaseerd op de vroegere buurtschappen.

Veghels Buiten is een uniek woongebied aan de rand van Veghel. Hier worden woningen gerealiseerd in het groen en gebaseerd op de vroegere buurtschappen.

Aan de rand van Veghel verrijst een woongebied dat in alle opzichten compleet nieuw is. Nieuwe huizen, nieuwe mogelijkheden en een nieuw concept. De huizen worden hier gebouwd in clusters, minidorpjes in het groen. Net als vroeger de Brabantse gehuchten. Er komen kleine en wat grotere buurtschappen, met elk een eigen identiteit. Allemaal liggen ze vrij in het landschap en midden in het groen.

Veghels Buiten ligt aan de zuidoostkant van Veghel, pal naast het groene Aa-dal en dichtbij Eindhoven en Den Bosch. Je woont hier landelijk, in een prachtige groene omgeving. En toch vlakbij het centrum van zowel Veghel als Uden. 

abcnova is verantwoordelijk voor het projectmanagement. Voor het projectmanagement van het project Veghels Buiten maakt de gemeente Meierijstad gebruik van de combinatie van een interne en een externe projectleider. Op deze wijze worden de werkzaamheden rondom het projectmanagement van Veghels Buiten goed verdeeld, ontstaat flexibiliteit en is de continuïteit geborgd. abcnova brengt daarnaast relevante kennis en ervaringen met betrekking tot duurzaamheid.

Diensten #gebiedsontwikkeling
Speciale expertises #duurzaamheid

Verzamel projecten en download een PDF

Verzamel projecten en download de PDF

X

Bedankt voor uw interesse in deze PDF. Vul uw e-mailadres in om deze te kunnen downloaden.

Vul een (geldig) e-mailadres in.
Veghels Buiten
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.