Nieuwbouw
woonzorgcentrum

Enschede

Ruim opgezet verpleeg- en verzorgingshuis in Enschede

Ruim opgezet verpleeg- en verzorgingshuis in Enschede

Het Ariënshuis bestaat uit vier woongebouw met veel aandacht voor privacy en leefruimte. Er is rekening gehouden met cliënten met een visuele beperking.

Ruim van opzet

Locatie Ariënshuis ligt naast een prachtig aangelegd park in Glanerbrug. Het woonzorgcentrum van circa 15.000 m2 bevat 71 appartementen met de bestemming verzorgingshuis en 64 kamers voor verpleeghuiszorg. Daarnaast heeft gebouw zorgfaciliteiten zoals dagopvang, restaurant, beautycenter, biljartruimte en behandelruimtes. Naast huisvesting voor bewoners vervult het complex daarmee ook een maatschappelijke ontmoetingsfunctie voor de wijkbewoners.

Beheerste aanpak

abcnova begeleidde de nieuwbouw van initiatief tot en met ingebruikname. Na het opstellen van een lange termijn huisvestingsplan volgde het Programma van Eisen en de aanvraag van alle benodigde vergunningen volgens de WTZi (Wet toelating zorginstellingen). Selectie van de architect, ontwerp, aanbesteding, directievoering en nazorg werden beheerst en stap voor stap opgepakt in nauwe samenwerking met de opdrachtgever AriënsZorgpalet.

Diensten #projectmanagement #directievoering-en-toezicht

Verzamel projecten en download een PDF

Verzamel projecten en download de PDF

X

Bedankt voor uw interesse in deze PDF. Vul uw e-mailadres in om deze te kunnen downloaden.

Vul een (geldig) e-mailadres in.
Nieuwbouw woonzorgcentrum
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.