Westfield
Mall
of
the
Netherlands

Leidschendam

Een uniek, volledig overdekt winkelcentrum waar beleving centraal staat.

Een uniek, volledig overdekt winkelcentrum waar beleving centraal staat.

Winkelcentrum Leidsenhage is getransformeerd tot Westfield Mall of the Netherlands. Met dit nieuwe concept heeft Unibail-Rodamco-Westfield (URW) een uniek, volledig overdekt winkelcentrum ontwikkeld waar beleving centraal staat. Dit wordt ondersteund door een hoog serviceniveau voor de bezoekers en de aanwezigheid van een naastgelegen park en waterpartij.

Groei in aanbod voor de gasten
Met een vloeroppervlakte van 117.000 m2 biedt Westfield Mall of the Netherlands flagship stores van toonaangevende merken, winkels van lokale ondernemers en een variatie aan hippe cafés en restaurants. Het centrum biedt plaats aan een bioscoop met 10 zalen, food market FRESH! en een speciaal boetiekgedeelte. Het hypermoderne en volledig overdekte gebouw is een bijzondere combinatie van staal, glas en duurzame technologie ontworpen door MVSA Architects in samenwerking met de gemeente Leidschendam-Voorburg.

Het vernieuwde winkelcentrum biedt ruimte aan circa 230 winkels en heeft 4.000 parkeerplekken voor de auto en 1.500 voor de fiets. Bijzonder aan dit project is dat het winkelcentrum nog volledig in bedrijf is. Dit vraagt om een goede afstemming met huidige huurders, het winkelend publiek, omwonenden en andere stakeholders. En dat is waar abcnova de opdrachtgever bij ontzorgt.

Kwaliteitsbewaking en projectmanagement
Voor opdrachtgever URW verzorgt abcnova mede de kwaliteitsbewaking en het projectmanagement. Hieronder valt de controle van de kwaliteit tijdens de bouw, de controle van de planning en het verzorgen van de opleveringen en overdrachten aan huurders. Tevens wordt het documentenproces, de controle van de tekeningen en de aansturing van en communicatie met alle betrokken partijen verzorgd.

Het nieuwe winkelcentrum is op 18 maart 2021 geopend. 

Diensten #directievoering-en-toezicht #projectmanagement

Verzamel projecten en download een PDF

Verzamel projecten en download de PDF

X

Bedankt voor uw interesse in deze PDF. Vul uw e-mailadres in om deze te kunnen downloaden.

Vul een (geldig) e-mailadres in.
Westfield Mall of the Netherlands
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.