Wijk
en
Aalburg

Gemeente Altena

Wijk en Aalburg, een gebied van 33.401 m2, wordt herontwikkeld.

Wijk en Aalburg, een gebied van 33.401 m2, wordt herontwikkeld.

In de kern Wijk en Aalburg, in de gemeente Altena, ligt het project de Langestraat. Het gebied (33.401 m2) ligt tussen de Langestraat, Polstraat en de Maasdijk. De gemeente Altena en woningcorporatie Bazalt Wonen (met dochteronderneming Bouwlinie BV) zijn grondeigenaren en zijn voornemend om het gebied te (her)ontwikkelen. De gronden van Bazalt Wonen zijn braakliggend, de gronden van de gemeente zijn bestemd als volkstuinen en worden ook zo gebruikt. Om woningbouw te kunnen realiseren dient er een geschikte locatie voor de volkstuinders gevonden te worden.

De ontwikkeling van ca. 80 woningen is onderdeel van fase 1. Mogelijk volgt er nog een fase 2. Daarvoor moeten echter nog gronden verworven worden van particuliere woningeneigenaren. Het project Langestraat staat op de prioriteitenlijst van de gemeente Altena met als doel om de woningbouw ontwikkeling te versnellen. Het woningbouwprogramma bestaat vooralsnog uit sociale woningen, rijwoningen, twee-onder-een kapwoningen en vrijstaande woningen. 

abcnova voert het projectmanagement van dit project uit voor de Gemeente Altena. Als onderdeel van het projectbureau zal abcnova de ontwikkeling van het project verder vormgeven met als doel om te komen tot een samenwerkingsovereenkomst met woningcorporatie Bazalt Wonen.

Diensten #projectmanagement

Verzamel projecten en download een PDF

Verzamel projecten en download de PDF

X

Bedankt voor uw interesse in deze PDF. Vul uw e-mailadres in om deze te kunnen downloaden.

Vul een (geldig) e-mailadres in.
Wijk en Aalburg
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.