Hogeschool
Windesheim

Zwolle

Vijfjarenplannen huisvesting: onderwijsvisie van gebruikers vormt de basis

Vijfjarenplannen huisvesting: onderwijsvisie van gebruikers vormt de basis

abcnova helpt Christelijke Hogeschool Windesheim in Zwolle op diverse manieren om grip te krijgen op de vastgoedportefeuille van de Windesheim Campus. Dit doen we door de gevolgen van toekomstige onderwijsconcepten op de huisvesting te beoordelen en haalbaarheidsonderzoek naar nieuwe projecten.

Bewegingen in het hoger onderwijs

Uitgangspunt is de toekomstige onderwijsvisie, oftewel het primaire proces, van de gebruikers. Deze wordt gekoppeld aan de bewegingen en trends in het hoger onderwijs zoals lectoraten, Centers of Expertise, Onderzoek & Ondernemen, MOOC & Community learning en de invloed van demografische veranderingen. Op basis van de analyse van de onderwijsprocessen van nu en in de toekomst worden de consequenties voor de huisvesting inzichtelijk gemaakt en waar noodzakelijk praktische aanpassingen in de huisvesting gerealiseerd.

Inventariseren en verdiepen

abcnova organiseerde interactieve sessies om inzicht te krijgen in de onderwijsvisie van de vier domeinen en twee diensten. Deze visie is vertaald naar een strategisch vijfjarenplan voor huisvesting. Daarnaast is abcnova betrokken bij het opstellen van de haalbaarheidsstudie naar de circulaire renovatie van één van de gebouwen op de campus.

Diensten #huisvestingsadvies #haalbaarheidsstudie #projectmanagement
Speciale expertises #het-nieuwe-werken

Verzamel projecten en download een PDF

Verzamel projecten en download de PDF

X

Bedankt voor uw interesse in deze PDF. Vul uw e-mailadres in om deze te kunnen downloaden.

Vul een (geldig) e-mailadres in.
Hogeschool Windesheim
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.