Woerden
Centraal

Woerden

Kleinschalige woonomgeving nabij het prachtige historische stadshart en het station

Kleinschalige woonomgeving nabij het prachtige historische stadshart en het station

Op het voormalige Campina-terrein langs het spoor tussen Gouda en Utrecht ontwikkelde Hollands Midden een woongebied met 120 grondgebonden woningen en is er ruimte voor vijf appartementengebouwen.  

abcnova is januari 2016 gevraagd om de blokken 6, 7 en 8 binnen de kortst mogelijke doorlooptijd van VO-  naar DO+  te brengen om de omgevingsvergunning te kunnen aanvragen. Deze moest voor 1 juni 2016 zijn aangevraagd en dit is gelukt. Mede door de goede samenwerking binnen het projectteam is deze deadline gehaald. December 2017 zijn we opnieuw gevraagd om het laatste appartementenblok 9 uit te ontwikkelen met als deadline de appartementen per mei 2017 in verkoop te nemen. Ook hierin zijn we geslaagd.

Naast de procesbegeleiding waren we mede verantwoordelijk voor het oplossen van externe veiligheidsproblematiek, issues rondom geluidsbeperking en de brandveiligheid.

Diensten #ontwikkelmanagement #projectmanagement #procesmanagement

Verzamel projecten en download een PDF

Verzamel projecten en download de PDF

X

Bedankt voor uw interesse in deze PDF. Vul uw e-mailadres in om deze te kunnen downloaden.

Vul een (geldig) e-mailadres in.
Woerden Centraal
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.