Zuidoever

Amsterdam

Als een van de grootste zorgorganisaties van Amsterdam ontwikkelt Cordaan een nieuwbouwlocatie conform een nieuw woon-zorgconcept ‘de Oevers’. Het concept is ontwikkeld als blauwdruk voor een woon-zorgvoorziening. Hierbij stelt Zuidoever zich ten doel hoogwaardig wonen, welzijn en zorg te bieden voor ouderen met een zware zorgvraag van lichamelijke en/of geestelijke aard. Het ontwerp van het gebouw kenmerkt zich door een eigentijdse en comfortabele uitstraling, waarmee het zich onderscheidt van de traditionele verzorgings- en verpleeghuizen.

abcnova is als projectmanager bij de ontwikkeling en realisatie van het woon-zorgconcept Zuidoever gedurende de ontwerpfase verantwoordelijk voor het aansturen van het ontwerpproces, het laten opstellen van het bestek en bijbehorend tekenwerk. Tijdens de realisatie controleert abcnova middels kwaliteitscontroles die steekproefsgewijs worden uitgevoerd of de uitvoerende partij conform contract het project realiseert.

Renders: TANGRAM architectuur en stedelijke landschap

Diensten #contractmanagement #directievoering-en-toezicht #procesmanagement #projectmanagement

Verzamel projecten en download een PDF

Verzamel projecten en download de PDF

X

Bedankt voor uw interesse in deze PDF. Vul uw e-mailadres in om deze te kunnen downloaden.

Vul een (geldig) e-mailadres in.
Zuidoever
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.