Adriaan Peereboom

Toezichthouder

Mijn werk als toezichthouder geeft mij een goed gevoel. Ik mag mooie projecten realiseren, van renovatie, transformatie tot nieuwbouw.

Adriaan is enthousiast en positief ingesteld, werkt graag met anderen samen en heeft een passie voor de bouw. Hij vindt het belangrijk om open en eerlijk te communiceren en op basis van respect met collega’s samen te werken. Met positieve energie en toewijding levert hij graag een bijdrage aan nieuw te realiseren projecten van renovatie, transformatie tot nieuwbouw. Adriaan is klant- en resultaatgericht en heeft een goed oog voor detail zonder daarbij de grote lijnen uit het oog te verliezen. Het leveren van kwaliteit is voor hem een belangrijke waarde, evenals de veiligheid. Hij vindt het belangrijk om te voldoen aan de wensen van de opdrachtgever.

In diverse functies heeft hij een ruime ervaring opgedaan in de bouwsector.

Adriaan Peereboom
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.