Alaa Al Temimi

projectmanager | #JAN

Werkvelden #onderwijs
Diensten #projectmanagement #huisvestingsadvies #haalbaarheidsstudie #project-management

Het bij elkaar brengen van de wensen van de gebruiker en de opdrachtgever maakt mijn werk leuk en uitdagend. Met mijn achtergrond in de architectuur kan ik mijn kennis integreren in alle fases van projectmanagement. 

Alaa heeft bouwkunde gestudeerd (master Architectuur) aan de TU Delft. Tijdens haar studie is zij geïnteresseerd geraakt in sociale en maatschappelijke dilemma’s in relatie tot architectuur en stedenbouw. Door het toepassen van een bottom-up strategie heeft zij een diepgravend afstudeeronderzoek geschreven, met daarbij een ontwerpvoorstel, waarin sociologische en omgevingspsychologische factoren zijn meegewogen. Dit om de veerkrachtigheid van asielzoekers in Nederland door middel van huisvesting in asielzoekerscentra te herstellen. Hierdoor heeft Alaa sensoren ontwikkeld om maatwerk te leveren.

Met haar holistische aanpak zet zij zowel de gebruiker als de leefbaarheid en (sociale) duurzaamheid van de omgeving centraal.

Alaa Al Temimi
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.