Alexander Peeters

projectmanager

Speciale expertise #het-nieuwe-werken
Werkvelden #kantoren #logistiek #retail
Diensten #projectmanagement

Ik ga voor het beste resultaat voor de opdrachtgever. Ik heb er plezier in een complex project terug te brengen tot voor alle betrokkenen duidelijke stappen en zo tot een efficiënt en doeltreffend resultaat te komen.

Alexander houdt van de dynamiek in vastgoedprojecten. De opdrachtgever staat bij hem altijd centraal en hij deinst niet terug voor complexe situaties. Hij pakt deze aan met veel creativiteit en doorzettingsvermogen.

Hij combineert zijn technische en procesmatige achtergrond met nationale en internationale praktijkervaring als adviseur. Hij is pragmatisch en bewaakt nauwkeurig de rode draad van het project. Hij kan inzoomen op belangrijke stappen en onderdelen in het project en deze de aandacht geven die ze nodig hebben. Zodanig dat hij voor de opdrachtgever het beste resultaat weet te behalen.

Alexander Peeters
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.