Allard Dunning

projectmanager

Werkvelden #vastgoedgebruikers #kantoren #zorg
Diensten #directievoering-en-toezicht #projectmanagement

Mijn passie is het regisseren van breed georiënteerde projecten waar veel verschillende disciplines en stakeholders bij betrokken zijn. Vooral de stap van theorie naar realisatie geeft mij veel voldoening. Binnen de kaders van de opdracht ga ik 100% voor een zo optimaal mogelijk resultaat.

Huisvestingsprojecten en -vraagstukken over maatschappelijk vastgoed kennen maar weinig geheimen voor Allard. Vanuit zijn bouwkundige achtergrond, installatietechnische ervaring en zijn HRM skills heeft hij zich ontwikkeld tot een breed georiënteerde projectleider en directievoerder.

Hij is een goede gesprekspartner, gemotiveerd en betrokken. Allard verbindt mensen en disciplines en heeft oog voor de verschillende belangen van alle betrokkenen. Hij werkte met veel plezier aan de nieuwbouw van het Orion College in Amsterdam, de uitbreiding en verbouw van OSG West-Friesland in Hoorn en de nieuwbouw van Het Platform: de nieuwe MicroCity bij Utrecht Centraal.

Allard Dunning
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.