Babette van Schaik

projectmanager | #JAN

Speciale expertise #duurzaamheid
Werkvelden #onderwijs
Diensten #projectmanagement

Ik heb de ambitie om duurzame en innovatieve gebouwen te creëren die een belangrijke waarde toevoegen voor de mens in onze maatschappij. Daar ben ik bij abcnova bij het juiste adres en ik werk daar graag aan in onze diverse projecten.  

Babette is een enthousiast en gedreven persoon. Door haar management- en ontwerpgerichte achtergrond aan de TU Delft heeft ze een passie ontwikkeld voor design en een expertise voor circulariteit binnen de gebouwde omgeving. Binnen abcnova past Babette haar kennis toe vanuit haar studie en verschillende stages binnen zowel commercieel als maatschappelijk vastgoed, in combinatie met haar sterke drive, creativiteit en goede communicatieve vaardigheden. Als mensen-mens haalt ze energie uit samenwerking en kijkt ze ernaar uit om disciplines te verbinden in haar werk. Babette is leergierig en ontwikkelt zich graag verder binnen abcnova.

Babette van Schaik
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.