Bert Melles

directeur

Diensten #projectmanagement #risicomanagement-en-planning #gebiedsontwikkeling

De meeste energie krijg ik van gemotiveerde projectteams: teams die bereid zijn hard te werken en flexibel reageren op verandering. Ik merk dat het creëren van draagvlak bij grote groepen bewoners en belanghebbenden één van mijn sterke kanten is. Dat doe ik elke keer met veel plezier.

Bert staat bekend om zijn grensoverschrijdend denkvermogen waarmee hij vele, soms tegenstrijdige, belangen bij elkaar brengt. Als ervaren projectmanager voelt hij zich thuis in organisatorisch en bestuurlijk complexe processen van binnenstedelijke gebiedsontwikkeling.

Als procesmanager is Bert flexibel en betrokken. Zijn verbeeldingskracht brengt projecten naar een hoger niveau. Met een snel analytisch vermogen weet hij het beoogde resultaat te behalen.

Bert spreekt regelmatig op congressen en is als commissaris verbonden aan twee woningbouwcorporaties. Met abcnova wil hij de volgende stap zetten: op weg naar de mooiste projecten op internationaal niveau.

Bert Melles
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.