Charlotte Troost

management assistent

Het is een voorrecht om samen met enthousiaste en ambitieuze collega’s mee te mogen werken aan de mooie projecten binnen abcnova! Er is geen dag hetzelfde. De dynamiek binnen deze organisatie en de samenwerking tussen alle Business Units maakt het dat we echt kwaliteit kunnen leveren aan onze opdrachtgevers.

Binnen abcnova is Charlotte verantwoordelijk voor de dagelijkse ondersteuning van het managementteam en haar collega’s van de Business Unit Gezondheidzorg. Ze is nauw betrokken bij alle organisatieprocessen en begrijpt de dynamiek van ons werk. Charlotte houdt voor ons het overzicht. 

Met haar altijd positieve instelling staat Charlotte klaar en ontzorgt ze haar team. Zo probeert zij samen met haar collega’s het beste resultaat te bereiken. Ze heeft de regie over de vaste werkzaamheden, maar beweegt ook graag mee met de dynamiek en diversiteit die de verschillende projecten met zich meebrengen.

Charlotte Troost
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.