David de Grauw

projectmanager

Speciale expertise #duurzaamheid
Werkvelden #kantoren #woningen
Diensten #projectmanagement #directievoering-en-toezicht

Het doet me goed om de wensen van een opdrachtgever te vertalen naar een eindproduct. Werken in teamverband is essentieel bij complexe vraagstukken. Als projectmanager zorg ik ervoor dat persoonlijke kwaliteiten zo goed mogelijk worden ingezet. Hiermee waarborg ik een kwalitatief goed eindproduct.

Davids interesses liggen bij duurzaamheid en het toepassen van de principes van een circulaire economie in de bouw. Hij focust zich graag op de vraag hoe we op strategisch niveau beslissingen kunnen nemen met betrekking tot de circulaire economie.

Naast zijn studie aan de TU Delft zette hij zich in voor verschillende stichtingen. Zo is hij als Raad van Commissarissen-lid betrokken bij FRESH (Foundation for Real Estate Students from Holland) en richtte hij met medestudenten stichting Building the Circular Economy op. Als projectmanager bij abcnova werkt hij aan mooie projecten zoals Park Boswijk in Doorn en Het Platform in Utrecht.

David de Grauw
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.