Denise Derksema

HR manager

Mijn ambitie als HR manager is om abcnova te ondersteunen bij het professionaliseren van de HR. Hierdoor kunnen directieleden en medewerkers zich concentreren op hun kerntaken en met nóg meer plezier succesvol hun werk uitvoeren.

Denise heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van human resources en commercie in diverse functies. Zij ondersteunt abcnova bij het professionaliseren en ontwikkelen van het HR beleid. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele HR werkzaamheden.

Denise is iemand die snel schakelt en zich goed kan inleven in de organisatie. Ze maakt gemakkelijk contact met collega’s, is communicatief vaardig, open en direct. Verder is zij resultaatgericht, zonder het menselijke aspect uit het oog te verliezen.

Denise Derksema
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.