Dennis van der Veen

projectmanager

Speciale expertise #aardbevingsbestendig-bouwen
Werkvelden #onderwijs
Diensten #projectmanagement #haalbaarheidsstudie #huisvestingsadvies

Ik vind het belangrijk om verwachtingen te managen en eerlijk en open met elkaar te communiceren.

Dennis is een echte teamplayer en bewaart altijd de rust tijdens zijn projecten. Hij heeft veel ervaring als het gaat om de coördinatie en het integraal bewaken van projectmatige beheeraspecten. Dennis is een open en transparant projectmanager. Hij maakt verwachtingen duidelijk en communiceert veranderingen ruim op tijd. Daarbij staat klanttevredenheid voor hem bovenaan.

Dennis heeft veel ervaring op het gebied van onderwijshuisvesting. Hierbij gaat het voornamelijk om het realiseren van Kindcentra waarbij meerdere gebruikers (scholen, peuterspeelzaal, dagopvang, buitenschoolse opvang, etc.) in één gebouw worden gehuisvest.

Zo werkt Dennis in Delfzijl West aan een nieuw Kindcentrum waarbij 3 scholen, 2 peuterspeelzalen en BSO worden gehuisvest. Zo ook voor gemeente Groningen waar 2 scholen, kinderopvang, peuterspeelzaal en BSO samenkomen in één gebouw.

Dennis van der Veen
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.