Desiree van der Zalm - van Loon

procesmanager

Diensten #procesmanagement #projectmanagement #gebiedsontwikkeling

Ik haal energie uit gebiedsontwikkelingen die in de initiatief- en haalbaarheidsfase zitten. Kansen benutten, verbindingen leggen, belangen bij elkaar brengen en samenwerkingen tussen partijen stimuleren zijn voor mij van groot belang voor een waardevol proces.

Desiree is een gedreven senior proces- en projectmanager met meer dan tien jaar werkervaring in complexe gebiedsontwikkelingen. Haar sterke kanten liggen bij het structureren van complexe opgaven. Daarbij is zij altijd op zoek naar mogelijkheden en oplossingen. Met een kritische blik en positieve houding streeft Desiree naar het beste resultaat. Een resultaat dat realistisch is maar waarin ook ruimte is voor vernieuwing en creativiteit. Vanzelfsprekend zijn bij deze opgaven veel stakeholders betrokken. Desiree is dan ook omgevingssensitief en heeft veel ervaring in het begeleiden van participatietrajecten.  

Samenwerking is voor Desiree een voorwaarde voor een goed proces. Zij geeft mensen de ruimte en het vertrouwen om in het proces open met elkaar om te gaan. Ze staat in haar projecten met een open vizier en heeft goed zicht op wat er in- en rond een project speelt. Daarnaast heeft Desiree een groot verantwoordelijkheidsgevoel en is ze resultaatgericht. Ze heeft ervaring in gemeentelijke organisaties en heeft ruime kennis van project- en procesmanagement.

Desiree van der Zalm - van Loon
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.