Driss Aarab

directeur

Werkvelden #retail #leisure-en-hotels #kantoren #vastgoedgebruikers
Diensten #tendermanagement #projectmanagement #procesmanagement #ontwikkelmanagement #haalbaarheidsstudie #due-diligence #gebiedsontwikkeling

De afwisseling in mijn werk, het contact met de verschillende partijen die bij een project worden betrokken en de inhoud van de vraagstukken zijn voor mij belangrijke drijfveren. Bij abcnova vind ik een uitdagende werksfeer die bij mij past.

Driss heeft hart voor projectmanagement. Driss ontwikkelde zich bij abcnova van junior projectleider tot managing partner en uiteindelijk tot directeur van de abcnova Holding. Als projectmanager én ondernemer krijgt hij energie van het sturen op processen, het contact met de verschillende partijen en inhoudelijke vraagstukken die ons dagelijks bezighouden. 

Enkele projecten op zijn lijst zijn de Zuidas, WTC Amsterdam, V&D en de nieuwbouw van de Openbaar Vervoer Terminal in Utrecht (OVT). 

Driss Aarab
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.