Eric Hunsche

building supervisor

Werkvelden #kantoren
Diensten #directievoering-en-toezicht

Zaken duidelijk en helder op papier en vooral dingen niet moeilijker maken dan ze al zijn, benoem wat je wilt en wat je niet wilt. Kwaliteit maar zeker ook de veiligheid verhogen.

Eric is na zijn studie Grond- Weg- en Waterbouwkunde en post HBO bedrijfskunde gaan werken in de civiele tak van het bouwen. Hij is een echte allrounder en praktijkman en heeft zowel bij opdrachtgevers als opdrachtnemers zijn sporen verdient in de diverse functies. Niet alleen in de wegenbouw maar zeker ook in de betonbouw en later in de utiliteitsbouw heeft hij kennis opgedaan. Het liefst werkt hij in een complexe omgeving waar de verschillende stakeholders hun eigen belang laten prevaleren boven die van anderen. Met zijn directheid en analytisch denkvermogen weet hij zo mogelijkheden te scheppen waarbij alle partijen welvaren. Zo heeft hij gewerkt aan de verbouwing van het station Utrecht, de HSL maar ook aan meerdere zuiverings- installaties en elektriciteit centrales.

Eric Hunsche
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.