Esther van Vliet

projectmanager | #JAN

Werkvelden #woningen #overheid #zorg
Diensten #gebiedsontwikkeling #risicomanagement-en-planning #projectmanagement

Het bij elkaar brengen van verschillende belangen binnen ruimtelijke ontwikkelingen daagt mij uit, waarbij ik extra aandacht heb voor de eindgebruiker en duurzaamheid. Juist die verscheidenheid maakt dat er mooie kansen liggen, maar creëert ook uitdagingen. Duidelijke communicatie en een doortastende aanpak zijn daarom van cruciaal belang, iets waar wij bij abcnova voor staan. 

Esther heeft met een dubbele master aan de Technische Universiteit Eindhoven (Urban Systems & Real Estate en Human-Technology Interaction) de link kunnen leggen tussen de gebouwde omgeving en de eindgebruikers. Voor haar afstudeeronderzoek heeft zij bijvoorbeeld gekeken naar de beleving van stadsparken met behulp van een virtuele omgeving. Haar opgedane kennis brengt Esther graag in praktijk. De complexiteit van ruimtelijke ontwikkelingen vergt een verhelderende blik; een uitdagende taak die Esther met enthousiasme aan gaat. Esther is een kritische en analytische denker en een betrouwbare teamplayer. Ze is gedreven in haar werk als projectmanager vanwege de impact die een ruimtelijke ontwikkeling heeft op de leefomgeving.

Esther van Vliet
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.