Femke van den Hondel

Projectmanager | #JAN

Speciale expertise #duurzaamheid
Werkvelden #onderwijs
Diensten #huisvestingsadvies #projectmanagement

Ik word er enthousiast van om mijn bijdrage te leveren aan het optimaliseren van onderwijsinstellingen waar men zich optimaal kan ontwikkelen. Ik zit zelf nog in de schoolbanken en ben leergierig, assertief en creatie. Hiermee maak ik het verschil voor mijn opdrachtgevers.

Femke is tijdens haar studie Vastgoed & Makelaardij onder andere bezig geweest met vastgoedmanagement, beleggen in vastgoed en projectontwikkeling en heeft ze kennis opgedaan over de diverse facetten in het vastgoed. Na het afronden van haar studie heeft ze ervaring opgedaan in projectmanagement. Omdat voor haar het creatieve aspect nog ontbrak is ze sinds september gestart met een deeltijdopleiding Architectuur en Interieur. Voor haar opdrachtgevers binnen onderwijs brengt Femke alle facetten die komen kijken bij huisvestingsvraagstukken samen. Juist haar kennis van zowel projectmanagement als huisvestingsconcepten komen daarbij goed tot haar recht.  

Femke van den Hondel
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.