Gerben Dros

Associate Partner

Speciale expertise #het-nieuwe-werken
Diensten #huisvestingsadvies #procesmanagement #projectmanagement

Projectmanagement zit in mijn DNA. Ik vind het een grote uitdaging om dromen van mijn opdrachtgevers waar te maken! 

Gerben is een senior proces- en projectmanager met meer dan 30 jaar ervaring voor diverse opdrachtgevers. De opdrachten waar Gerben graag aan werkt variëren van strategische huisvestingsopgaven tot complexe ontwerp- en bouwprojecten. Tevens heeft hij meer dan 15 jaar ervaring met het ontwikkelen en toepassen van innovatieve werkplekconcepten.

Gerben Dros organiseert en realiseert vastgoed- en huisvestingsprojecten. Hij hecht waarde aan zorg voor maatschappij en milieu en is een ervaren consultant en procesmanager. Gerben is een creatieve en actiegerichte bruggenbouwer die communicatie hoog in het vaandel heeft staan. Hij maakt innovatie concreet, zorgt voor structuur binnen projecten en bewaakt budgetten, planning en kwaliteit. Daarnaast benoemt en beheerst hij projectrisico’s.

Gerben Dros
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.