Gerine Hoorn

projectmanager | #JAN

Werkvelden #overheid #vastgoedgebruikers
Diensten #projectmanagement

De gebouwde omgeving is belangrijk voor het welzijn van de gebruiker. Het is daarom mooi om met diverse partijen samen te werken naar een optimaal eindresultaat, waarbij belangen en wensen van stakeholders niet worden ondermijnd.

Tijdens de opleiding Vastgoed & Makelaardij heeft Gerine veel vastgoedprojecten vanuit zowel financiële, juridische als bouwtechnische invalshoeken benaderd. Hierdoor is een integrale aanpak binnen de projectmanagement voor haar een bekend terrein. 

Gerine studeerde af op omgevingspsychologie binnen een zorginstelling, waarbij zij kennis vanuit haar minor, Toegepaste Psychologie en vastgoed bij elkaar heeft gebracht in een concreet adviesproduct. De invloed van de gebouwde omgeving op de het gevoel en het gedrag van de mens vindt zij fascinered.

Gerine is resultaatgericht, een echte teamplayer en ze houdt van aanpakken. Een tevreden opdrachtgever en eindgebruiker zijn voor haar erg belangrijk, waarbij zij een uitdaging niet uit de weg gaat.

Gerine Hoorn
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.