Gijs Jonker

Projectmanager | #JAN

Speciale expertise #duurzaamheid
Werkvelden #overheid #sport-cultuur
Diensten #projectmanagement

Ik werk binnen abcnova elke dag aan betekenisvolle projecten. Een gebouw creëren dat een positieve impact heeft op mens en samenleving is waar ik me elke dag met veel plezier en ambitie voor inzet.

Tijdens en na zijn opleiding vastgoed en makelaardij heeft Gijs de afgelopen jaren mee mogen werken en zijn gedachten mogen uitspreken over duurzame en toekomstbestendige projecten in het vastgoed. Gedurende deze periode is zijn interesse in vraagstukken omtrent duurzaamheid en de bijdrage aan het welzijn van mens en omgeving sterk gegroeid.

Gijs is gemakkelijk in de omgang en ziet zichzelf als iemand die meerdere partijen kan verbinden en werkt daarom ook graag in teamverband. Door middel van overtuigingskracht en enthousiasme een gedegen samenwerking op touw zetten is waar hij energie van krijgt

Gijs Jonker
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.