Henk van de Pol

directievoerder

Werkvelden #woningcorporaties #onderwijs
Diensten #projectmanagement #directievoering-en-toezicht

Ik werk elke dag aan een goede klantwaardering door mezelf constructief op te stellen met de belangen van onze klant als uitgangspunt.

Dankzij jarenlange ervaring, weet Henk bij alle betrokkenen de juiste snaar te raken. Hij vindt het belangrijk dat betrokkenen samenwerken met respect voor elkaar en dat de sfeer goed is. Een prettige communicatie is goud waard.

Het organiseren en managen van uiteenlopende bouwprocessen, en dan vooral het begeleiden van uitvoerende partijen, is het mooiste van zijn dagelijks werk.  Henk wil dat de klant tevreden is met de realisatie,  afronding en nazorg van het project. Zijn flexibiliteit helpt hem bij het doorgronden van ingewikkelde vraagstukken. Vervolgens begeleidt hij het projectteam op weg naar de oplossingen. Een mooi voorbeeld daarvan is de verbouw en nieuwbouw van de Radboud Universiteit in Nijmegen.

Henk is fanatiek, in werk en privé. Naast directievoerder is hij bouwkundig opzichter/tekenaar en gecertificeerd EPA-U adviseur. In zijn vrije tijd is hij spinning instructeur en traint hij voor de marathon van Rotterdam.

Henk van de Pol
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.