Hittjo Braam

projectmanager

Speciale expertise #aardbevingsbestendig-bouwen
Werkvelden #onderwijs #zorg
Diensten #projectmanagement #procesmanagement #haalbaarheidsstudie

Door mijn jarenlange ervaring zie ik dat er tijdens elk proces verschillende onverwachte en onvoorziene problemen kunnen ontstaan. Niet die problemen, maar de manier waarop je ze oplost, bepaalt het uiteindelijke resultaat.

Betrokken en enthousiaste teamspeler met groot oplossend vermogen. Hittjo past perfect bij projecten in de zorgsector en in het primair en voorgezet onderwijs. Expert op het gebied van nieuwe MFA’s en brede scholen en Integrale Kind Centra. Verstand van stenen en de onderwijsinhoud komen bij Hittjo samen. Tijdens het gehele project is Hittjo de schakel tussen opdrachtgever, gebruikers, ontwerpende en uitvoerende partijen.

Mooie herinneringen heeft hij aan de bouw van netwerkschool De Jutter op Vlieland. Een geweldige voorziening voor de gemeenschap. Het is een uniek gebouw dat goed past in de omgeving, met duidelijke en overzichtelijke zichtlijnen. Bij de totstandkoming waren de gemeente Vlieland, de gebruikers van het gebouw en mensen uit de omgeving betrokken. “Dan ben ik trots dat alles zo mooi samenkomt en het eindresultaat de verwachtingen overtreft.”

Hittjo Braam
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.