Ilonka van Klei

projectmanager | #JAN

Werkvelden #onderwijs #overheid
Diensten #haalbaarheidsstudie #projectmanagement

Met een gezonde dosis nieuwsgierigheid én positiviteit weet ik een goede samenwerking met de diverse partijen te realiseren. Met als doel het behalen van een optimaal eindresultaat voor de opdrachtgever. Hierbij staat het welzijn van de gebruiker voorop, maar worden ook de belangen van stakeholders goed afgewogen.

Ilonka heeft tijdens en na haar opleiding Vastgoed en Makelaardij aan de Hanzehogeschool in Groningen ervaring opgedaan in het werkveld van zorg en woningcorporaties. Zo was zij voor een GGZ-instelling betrokken bij diverse nieuw- en verbouwprojecten. Al gauw had zij een ondersteunende rol bij de inventarisatie in een behoeftenonderzoek. Niet alleen in haar werk, maar ook daarbuiten zet Ilonka haar kennis in voor het optimaliseren van de gebouwde omgeving.

Tijdens ontwikkelingswerk in Wit-Rusland hield zij zich bezig met het renoveren van onderwijsvastgoed en sporthallen om zo een betere leer- en werkomgeving te creëren voor leerlingen en docenten. Ilonka vindt het leuk om de verbinding te zoeken tussen verschillende belangen. Ook vindt zij het interessant om te kijken naar de minder voor de hand liggende oplossingen als deze betere resultaten bieden.

Ilonka van Klei
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.