Ingeborg van der Steen

Manager Marketing en Communicatie

Als abcnova zijn we betrokken bij zoveel mooie projecten en het is mijn doel om dat te delen met de rest van de wereld. We hebben een berg aan kennis waar we echt trots op mogen zijn en waar ook anderen van kunnen profiteren. Dat het daarbij ook nog echt een leuk bedrijf om voor te werken is, maakt het extra mooi.

Ingeborg stopt veel liefde en enthousiasme in haar vakgebied. Ze is ondernememd en draait graag zelf aan de knoppen. Dit betekent dat ze voor abcnova niet alleen de marketing en communicatie strategie opstelt en bewaakt, maar dat ze zelf ook graag de mouwen opstroopt.

Ze krijgt energie van het op de juiste manier neerzetten van abcnova. Of het nu gaat om het uitdenken van plannen, het realiseren van nieuwsbrieven, persberichten en blogs. Ingeborg gaat voor de beste aanpak voor het bedrijf.

Ingeborg van der Steen
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.