Jeroen Maas

projectmanager | #JAN

Speciale expertise #duurzaamheid
Werkvelden #woningcorporaties
Diensten #gebiedsontwikkeling #procesmanagement #projectmanagement

Ik vind het belangrijk om met een strategische aanpak te komen voor een vraagstuk. Eerst de tijd nemen om de vraag goed te begrijpen en vervolgens focussen  op een duidelijke aanpak. 

Jeroen is direct na zijn afronding van opleiding Ruimtelijke Ordening en Planologie bij abcnova gestart. Gedurende zijn studietijd heeft hij een interesse gekregen voor gebiedsontwikkeling en het bijbehorende ontwikkelingsproces. Middels diverse stages heeft hij ervaring opgedaan op het snijvlak duurzaamheid en gebiedsontwikkeling. Deze twee aspecten brengt hij dan ook graag samen in zijn werk.

Daarnaast werkt Jeroen graag vanuit een helikopterview, waardoor het proces om het doel te behalen overzichtelijk blijft. Hij is nieuwsgierig en gebrand om zich verder te ontwikkelen als projectmanager.

Jeroen Maas
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.