John Haamans

Directievoerder

Speciale expertise #aardbevingsbestendig-bouwen #duurzaamheid
Werkvelden #kantoren #leisure-en-hotels #overheid #sport-cultuur #logistiek #zorg
Diensten #aan-en-verkoopadviezen #due-diligence #directievoering-en-toezicht

Ik krijg energie van en haal voldoening uit het samen met interne en externe deskundigen realiseren van projecten op basis van door de opdrachtgever gegeven randvoorwaarden.

John is een multidisciplinaire duizendpoot die het leuk vindt zijn kennis en ervaring te delen in onze projecten. Hij is een teamspeler en krijgt energie van het realiseren van projecten samen met interne en externe deskundigen. John is door zijn ervaring in staat om op de juiste momenten de juiste vragen te stellen, voortgang te houden c.q. te krijgen en duidelijkheid te creëren en daarmee de belangen voor zijn opdrachtgever te vertegenwoordigen. Zijn ervaring als directievoerder of toezichthouder in verschillende sectoren als utiliteit, zorg, industrie en leisure maken van John een waardevolle kracht voor de opdrachtgever.

John Haamans
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.