Jordi Habekotté

Consultant | #JAN

Speciale expertise #duurzaamheid #het-nieuwe-werken
Werkvelden #overheid
Diensten #huisvestingsadvies #haalbaarheidsstudie

De vrijheid die ik binnen abcnova krijg om me op projecten te storten waar ik energie en voldoening uithaal vind ik erg fijn. Het is mooi om binnen een bedrijf te werken dat zich ook volop inzet voor innovatie in een sector die een flinke overhaul nodig heeft. Daar wil ik graag bij helpen!

Na zijn Master Management in the Built Environment aan de TU Delft zet Jordi zich bij abcnova in als consultant. De expertise die hij wil overbrengen valt voornamelijk onder de Circulaire Economie. Hij was hier al vroeg mee bezig. Zo repareert Jordi in zijn vrije tijd oude auto’s en maakt hij lampen van bouwafval. Zijn analytische vermogen en met zijn sociale karakter maken hem een sterk aanspreekpunt voor vraagstukken omtrent duurzaamheid en circulariteit. Zo wordt zijn enthousiasme en kennis ingezet voor het circulaire cutuurcluster Berlijnplein. 

Jordi Habekotté
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.