Jos Verhulst

Associate Partner

Werkvelden #woningen
Diensten #projectmanagement #ontwikkelmanagement #haalbaarheidsstudie

Projecten waar ik met veel plezier aan werk(te) zijn de nieuwbouw van de woontoren 100Hoog in Rotterdam, vier appartementengebouwen in het project Woerden Centraal, 87 appartementen in het park Nieuweroord te Leiden en 200 appartementen Fluor te Haarlem.

Ideeën delen met opdrachtgevers en betrokkenen, met elkaar werken aan het mooiste toekomstbeeld. Op de eerste plaats vanuit creativiteit, maar met realisme in het achterhoofd. Dat is de kracht van Jos. Hij houdt van visie en werkt met veel plezier aan concepten voor gebiedsontwikkeling.

Beeldend als hij is, kiest Jos zoveel mogelijk voor visualisatie van zijn concepten: want dan weten we zeker dat we het over hetzelfde hebben. Mede dankzij een flinke rugzak vol ervaring, lukt het hem steeds weer om de meerwaarde van gebieden en gebouwen voor mensen te ontdekken. Hij inspireert teams, weet wat er speelt bij opdrachtgevers en pakt door als dat nodig is.

Jos Verhulst
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.