Karim Bouanane

procesmanager

Werkvelden #woningen #woningcorporaties
Diensten #gebiedsontwikkeling #procesmanagement #projectmanagement

Ik zorg ervoor dat partners elkaar belangen erkennen om zo op zoek te gaan naar het gezamenlijke doel. Dit is voor mij de basis van een duurzame samenwerking en start van een succesvol project. Samen tot een resultaat komen en bouwen aan een mooiere leefomgeving is mijn grootste drijfveer!

Karim heeft als proces-en projectmanager ruime ervaring met fysiek-ruimtelijke projecten bij lokale overheden. Hierdoor weet hij zich moeiteloos te bewegen in bestuurlijke en politieke omgevingen. Zijn kracht ligt zowel in de initiatief- als de haalbaarheidsfase van gebiedsontwikkelingen. In omgevingsmanagement schakelt hij eenvoudig tussen de harde kanten van projectmanagement. Hij verbindt interne organisaties met externe partners om gezamenlijk tot een succesvolle ontwikkeling te komen.

Karim Bouanane
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.