Lara van den Bouwhuijsen

jurist

Diensten #juridisch-advies #contractmanagement #gebiedsontwikkeling

De juridisch meest voor de hand liggende uitwerking hoeft niet altijd de beste oplossing te zijn. Ik vind het een uitdaging om met belanghebbenden te kijken naar mogelijkheden binnen de regelgeving, waar alle betrokkenen zich in kunnen vinden.

Naast algemene juridische kennis op het gebied van verbintenissenrecht ligt haar focus en ervaring op het vastgoed-, bouw- en aanbestedingsrecht. Lara heeft jarenlange ervaring als jurist in de gebouwde woon-, werk- en leefomgeving. In het bijzonder heeft Lara veel werk verricht op het gebied van aanbesteden, van het vormgeven van complexe aanbestedingsprocedures tot de juridische begeleiding van de uitvoering en het opstellen van de bijbehorende overeenkomsten. Ook heeft zij specialistische kennis op het gebied van samenwerkingsconstructies zowel tijdens de ontwikkel- en bouwfase, als tijdens de exploitatiefase. Samen met betrokkenen is Lara op zoek naar een passende constructie en legt deze vervolgens op heldere wijze vast.

Het beoordelen en opstellen van de (geïntegreerde) aannemingsovereenkomsten, intentie- en samenwerkingsovereenkomsten, ontwikkelingsovereenkomsten en aanbestedingsleidraden zijn het resultaat van haar gedegen juridische analyse, gevolgd door pragmatische aanpak met oog voor meerdere belangen.

Lara van den Bouwhuijsen
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.