Lara van den Bouwhuijsen

jurist

Diensten #juridisch-advies #contractmanagement #gebiedsontwikkeling

De juridisch meest voor de hand liggende uitwerking hoeft niet altijd de beste oplossing te zijn. Ik vind het een uitdaging om met belanghebbenden te zoeken naar mogelijkheden binnen de regelgeving, waar alle betrokkenen zich in kunnen vinden.

Na jarenlange ervaring als jurist bij een bouwmanagement- en huisvestingsbureau heeft Lara de overstap gemaakt naar abcnova. Naast algemene juridische kennis en ervaringen op het gebied van overeenkomstenrecht ligt haar focus op het vastgoed-, bouw- en aanbestedingsrecht. In het bijzonder heeft Lara ruime ervaring op het gebied van aanbesteden, van het vormgeven van complexe aanbestedingsprocedures tot de juridische begeleiding van de uitvoering en het opstellen van de bijbehorende overeenkomsten. Ook heeft zij specialistische kennis op het gebied van samenwerkingsconstructies zowel tijdens de ontwikkel- en bouwfase, als tijdens de exploitatiefase. Samen met betrokkenen is Lara op zoek naar een passende constructie en legt deze vervolgens op heldere wijze vast.

Het opstellen van de (geïntegreerde) aannemingsovereenkomsten, intentie- en samenwerkingsovereenkomsten, ontwikkelingsovereenkomsten en aanbestedingsleidraden zijn het resultaat van haar gedegen juridische analyse, gevolgd door pragmatische aanpak met oog voor meerdere belangen.

Lara van den Bouwhuijsen
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.