Leo Vermaat

directievoerder

Werkvelden #woningen #woningcorporaties
Diensten #management-and-site-supervision

Tijdens mijn werk wil ik graag kwaliteit leveren en afspraken nakomen. Bovendien wil ik graag mijn kennis delen. Mijn energie haal ik uit mijn kinderen en Feyenoord!

Als directievoerder is Leo verantwoordelijk voor een groot aantal projecten. Zijn kennis en kunde bestrijken een breed terrein: utiliteitsbouw, woningenbouw, renovatie, transformatie, restauratie. Trots is hij op zijn bijdrage aan Stadion Euroborg, theater De Kunstlinie Almere, Pathé Bioscoop Spuimarkt Den Haag. Allemaal projecten waar veel verschillende belangen bij elkaar zijn gebracht tot een geslaagd eindresultaat.

Voor Leo staan kwaliteit, nakomen van afspraken en een tevreden opdrachtgever op een gedeelde eerste plaats. Zijn motto is: Je bent nooit te jong om te leren. Naast HTI Bouwkunde volgde hij de opleiding tot opzichter BNA, HTI bouwprojectleider, VCA en Leermeester.

Leo Vermaat
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.