Maarten van Loo

projectmanager

Speciale expertise #duurzaamheid
Werkvelden #vastgoedgebruikers #kantoren #woningen #zorg
Diensten #projectmanagement #contractmanagement #ontwikkelmanagement #haalbaarheidsstudie

De dynamiek tijdens het proces van een complexe vastgoedontwikkeling en gezamenlijk een stempel drukken op de gebouwde omgeving drijft mij.

Maarten is een ervaren adviseur en projectmanager en heeft een voorliefde voor grote, complexe vastgoedontwikkelingen. Zijn interesse ligt hem in het voortraject waar hij altijd op zoek gaat naar de meerwaarde voor het object en de eindgebruiker. Hierbij heeft hij een focus op hergebruik, duurzaamheid, kwaliteit en de beleving van de gebruiker. Juist als er lastige vraagstukken op zijn pad komen, waar het antwoord niet direct voor de hand ligt, duikt hij hierin. Door een vraagstuk vanuit verschillende oogpunten te analyseren, resulteert dit vaak in creatieve oplossingen. Door deze oplossing feitelijk te onderbouwen, levert dit een gedegen en inhoudelijk antwoord op de vraag.

Maarten van Loo
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.