Machteld Sanders

projectmanager | #JAN

Werkvelden #overheid
Diensten #projectmanagement

Ik word enthousiast van projecten waar ik bij kan dragen aan het welzijn van de gebruiker, zonder daarbij de belangen van andere stakeholders uit het oog te verliezen.

Tijdens haar ontwerp- en managementgerichte studie aan de TU Eindhoven heeft Machteld het belang van een goede samenwerking en duidelijke communicatie ervaren. Hierbij vindt zij het belangrijk de belangen van alle stakeholders mee te nemen, maar vooral de gebruiker niet uit het oog te verliezen.

Machteld is te typeren als een analytisch denker en een betrokken teamplayer. Zij heeft het vermogen creatieve oplossingen te verzinnen voor complexe situaties en past dit toe in haar werk. Ze wordt enthousiast van projecten waarbij de gebruiker centraal staat. Machteld is leergierig en ontwikkelt zich graag verder als projectmanager bij abcnova.

Machteld Sanders
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.