Marc Appelman

procesmanager

Werkvelden #overheid #woningen
Diensten #risicomanagement-en-planning #procesmanagement #haalbaarheidsstudie #gebiedsontwikkeling

Complexe vraagstukken haalbaar maken, dat is mijn drijfveer. Doeltreffend werken in teamverband, op enthousiaste en gedreven wijze het hoogst haalbare realiseren geeft een kick! Goede communicatie en een gestructureerd proces zie ik hierbij als één van de belangrijkste aspecten om projecten binnen de gestelde kaders tot een succes te maken.

Marc werkt aan projecten op het gebied van duurzame project- en gebiedsontwikkeling, aanbestedingstrajecten en planning- en risicomanagement. Zijn ervaring in de aannemerij, projectontwikkeling en vastgoedadvies komen daarbij prima van pas.

Marc creëert graag integrale visies en scenario’s voor te verwerven kavels. Door goed te luisteren naar alle wensen komt hij met creatieve en haalbare oplossingen waar zowel de klant als eindgebruiker écht iets aan heeft. Trots is hij daarom op de centrumplanontwikkeling voor Drechterland en zijn toegevoegde waarde bij de vernieuwing van rijksweg N200.

Marc Appelman
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.