Marco Bakx

Manager Woningcorporaties

Speciale expertise #duurzaamheid
Werkvelden #woningcorporaties
Diensten #gebiedsontwikkeling #huisvestingsadvies

Met mijn kennis en ervaring binnen zowel de corporatiesector als duurzame gebiedsontwikkeling breng ik partijen in positie. Complexe opgaven zet ik in beweging met creativiteit. Ik krijg er veel energie van om partijen aan elkaar te verbinden en corporaties te ondersteunen met de kansen en uitdagingen die op ons afkomen.

Marco heeft ruime ervaring in vastgoed- en gebiedsontwikkeling voor én bij woningcorporaties. Hierin heeft hij een focus op stedelijke vernieuwingstrajecten en innovatieve programma’s op het gebied van groene leefomgevingen, energietransitie, woonlasten, data en participatie. De woningcorporatiemarkt staat de komende jaren voor grote uitdagingen, zoals de woningbouwversnelling en verduurzamingsopgave. Hij ondersteunt woningcorporaties bij de ontwikkeling en realisatie van deze uitdagingen en adviseert op strategisch niveau over deze opgaves. Hij is gesprekspartner voor directies en bestuurders in de markt en weet actualiteiten om te zetten tot nieuwe kansen.

Marco Bakx
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.