Marlein van der Linden

projectmanager | #JAN

Werkvelden #zorg
Diensten #projectmanagement

Ik sta altijd open voor nieuwe ervaringen en houd ervan te groeien in alles wat ik doe. abcnova helpt hierbij door mij ruimte te bieden om te ontwikkelen op allerlei fronten, dat werkt enorm motiverend.

Na haar Master Management in the Built environment aan de Technische Universiteit Delft is Marlein direct van start gegaan als junior projectmanager bij abcnova. Binnen de business unit Zorg gebruikt zij haar kritische blik en technisch inzicht om duidelijke en haalbare doelen te stellen en ontwerp- en bouwteams aan te sturen. 

Marlein is makkelijk in de omgang, werkt graag met anderen samen en gaat uitdagingen niet uit de weg. Vastgoed, projectmanagement en gebiedsontwikkeling interesseren haar enorm, mede door het hoge maatschappelijke belang, het vele samenwerken en het bij elkaar brengen van verschillende mensen om goede plannen te laten maken. Het geeft Marlein energie de spin in het web te zijn, waarbij zij relaties onderhoudt met interne en externe stakeholders.

Marlein van der Linden
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.